نوین پلاست | طرز تهیه سالاد سزار
16102
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-16102,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. این سالاد اصالتا متعلق به ایتالیایی ها می باشد. سالاد سزار را با مواد مختلفی سرو می کنند و شما می توانید نسبت به ذائقه خود سالاد سزار مخصوص خود را تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد سزار در ادامه با نوین پلاست همراه باشید.

مواد لازم سالاد سزار
فیله مرغ ۸ عدد
پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
سس مایونز ¾ فنجان
روغن زیتون ¼ فنجان
 نان تست ۲ عدد
 پودر  گردو ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه  به میزان لازم
نمک به میزان لازم
 خردل ۱ قاشق چایخوری

دستور طرز تهیه

ابتدا باید فیله های مرغ را آبپز کنیم. بهتر است برای گرفتن بوی گوشت مرغ یک پیاز یا مقداری زرد چوبه داخل آب آن بریزیم تا بوی مرغ را بگیرد. پس از اینکه فیله های مرغ کاملا پخت و آماده شد ، باید سس سالاد را تهیه کنیم. برای این منظور یک کاسه متوسط انتخاب می کنیم.

۱ عدد از سیر ها را داخل کاسه با رنده بسیار ریز رنده می کنیم. سپس سس مایونر ، سس خردل ، آبلیمو ، ۲ قاشق پنیر پارمیزان و فیله مرغ ( در صورت تمایل می توانید مرغ را ریش ریش کنید ) را به کاسه اضافه می کنیم. بعد از آن نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

پس از اینکه سس آماده شد آنرا درون یخچال قرار می دهیم. در این مرحله روغن زیتون را در یک تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس سیر باقیمانده را در تابه رنده می کنیم. صبر می کنیم رنگ سیر طلایی شود سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم.

برای بازدید و اطلاع از قیمت محصولات سالاد خوری به اینجا مراجعه کنید.

بدون نظر

ارسال دیدگاه