نوین پلاست | ظروف یکبار مصرف دوست یا دشمن
16335
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-16335,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
خطرات ظروف یکبار مصرف

ظروف یکبار مصرف دوست یا دشمن

شاید وقتی برای اولین بار ظروف یکبارمصرف وارد بازار شد کسی فکرش را نمی کرد روزی برسد که این گونه جای خود را در سبد خانوار باز کند و کنار گذاشتن آن سخت به نظر برسد اما استفاده از این ظروف سلامت فردی و عمومی جامعه را تهدید می کند و زباله های آن به یکی از معضلات زیست محیطی تبدیل شده است در حال حاضر ایران یکی از 5 کشور اول دنیا در استفاده از این ظروف است به سبب اینکه این ظروف از منابع نفتی تولید می شوند سالهای طولانی در خاک باقی مانند و جذب نمی شوند استفاده مکرر و نادرست از آنها خطرات جدی به دنبال دارد و متاسفانه برخی از این ظروف در دمای بالا منجر به بروز سرطان در افراد می شود و با ریختن غذای داغ و چرب در آنها محیط خوبی برای رشد انواع میکروبها به وجودمی اید در لیوانهای اب کارد چنگال قاشق و ظروف غذایی پلی استایرن مورد استفاده قرار می گیرد و معمولا در رستوران ها ظروفی که به صورت فوم هستند نوعی پلی استایرن است که در ساخت آنها از گاز هگزان استفاده میشود. این گاز دردمای 160 درجه ازاد می شود و با توجه به اینکه دمای غذای داخل ظروف 200 درجه است این گاز همراه با غذا به بدن انسان انتقال پیدا م یکند و عوارضی مانند سر درد را به دنبال دارد.

بدون نظر

ارسال دیدگاه